Scream VI: Här är första trailern (2023)

Scream VI 2023

Det tog bara en dag för trailern till Scream VI att få fler än 7 miljoner tittare. Intresset för den nya filmen är skyhögt och förhoppningarna hos fansen är att vi får en värdig uppföljare till de tidigare spelen.

I den här filmen gör ghostface (en bejublad?) en återkomst till bioduken för att ännu en gång plåga invånarna i Woodsboro. Mer specifikt de fyra överlevarna från den tidigare massakern och det glimrande stålet är mer blodstänkt än tidigare.

Lästips: Första trailern till Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 3

Regissören Wes Craven har fått stå tillbaka den här gången och istället är det Tyler Gillett samt Matt Bettinelli-Olpin som har gjort filmen. Om du känner igen namnen så är det inte speciellt konstigt, de regisserade även Scream V som släpptes i januari 2022.

Det kanske mest omtalade namnet i Scream VI är skådespelaren Jenna Ortega – numera mest känd från den mycket populära och välsedda serien Wednesday som visas på Netflix. Oturligt nog för Scream VI så är Ortega inte omtalade för sitt utmärkta skådespeleri, utan för kontroverserna som blev kända efter att serien släpptes.

Även Courteney Cox är med i Scream VI och det är knappast första gången hon är med i en Scream-film. Däremot får vi inte se Neve Campbell eller David Arquette, vilket så klart är en besvikelse för alla fans.

Lästips: Indiana Jones and the Dial of Destiny – här är första trailern

Scream VI har premiär den 10 mars 2023.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.