Första trailern till Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Äntligen har Marvel släppt den första trailern för ”Guardians of the Galaxy Vol. 3” och givetvis är Chris Pratt tillbaka i en av huvudrollerna som hjälten (efter många om och men, och rejält med tur) Peter ”Starlord” Quill.

Kan bli den sista filmen i Guardians-serien

Den här filmen väntas bli den sista i Guardians of the Galaxy-serien, så räkna med att det blir extra mycket av precis allt. Action, spänning, äventyr och garanterat en hel del humor också. Att det här blir en film med komiska inslag i det närmaste bekräftas av trailern där Drax drämmer iväg en basketboll mitt i ansiktet på ett alienbarn. Ouch, Drax.

I trailern får vi se hur vårt favoritgäng med Peter Quill, Rocket, Drax, Mantis och Groot tar sig an olika monster på sina äventyr genom galaxen. Vi får även små vinkar om farväl mellan karaktärerna, Rocket öppnar upp om sin tid före första Guardians of the Galaxy-filmen och givetvis blir det ett och annat ”We are Grooooot” också.

James Gunn som är både regissören och författaren till Guardians of the Galaxy Vol.3 lämnar MCU-världen bakom sig och gå istället till DC Studios. Det betyder att den här filmen sannolikt blir hans sista för Marvel och därmed kan vi inte räkna med fler Guardians-filmer heller.

Den 5 maj 2023 släpps volym 3 av Guardians of the Galaxy. Du hittar filmen på Disney+ precis som de tidigare filmerna.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Om du ha något att kolla på innan den tredje och kanske sista filmen släpps så finns faktiskt en julspecial och hälsning från Guardians-hjältarna att kolla på. Den heter ”The Guardians of the Galaxy Holiday Special” och du ser minifilmen på Disney+.

Filmen är på korta 44 minuter och beskrivningen avslöjar att Peter Quill reser till jorden tillsammans med sina Guardians-vänner i jakt på den perfekta julklappen. Räkna med mycket juligt kaos i deras väg.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.