Trailer: Tom Clancy’s Jack Ryan Säsong 3 – On The Run

tom clancy jack ryan season 1 amazon prime video

Första trailern för tredje säsongen av Tom Clansy’s Jack Ryan är här. Serien kommer till Amazon Prime Video och kan strömmas av alla prenumeranter från den 21 december 2022.

Och precis som tidigare säsonger så lär vi få rejält med aktion att se fram emot, åtminstone om vi ska tro trailern. John Krasinski spelar åter igen huvudrollen som CIA-analytikern Jack Ryan.

Filmtips: ”The Wale” med Brendan Fraser – här är första trailern

Tredje säsongen består av totalt åtta avsnitt och alla släpps den 21 december – du kan alltså sträckse alla avsnitten direkt om du vill. Här är namnen på avsnitten:

  1. Falcon
  2. Old Haunts
  3. Running with Wolves
  4. Our Death’s Keeper
  5. Druz’ya I Vragi
  6. Ghosts
  7. Moscow Rules
  8. Star on the Wall

Första säsongen har ett snittbetyg över 8.0 på IMDB medan andra säsongen har ett snittbetyg över 7.0. Användarnas bedömning är alltså att andra säsongen är sämre och om trenden fortsätter så är risken stor att tredje säsongen inte når upp till de tidigare säsongerna. Vi håller tummarna för att tredje säsongen blir en riktigt bra sådan.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.