Då släpps Samsung Galaxy S23, S23 Plus & S23 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra
Foto: taanhuyn, Unsplash

Många går i väntans tider och önskar att Samsung ska presentera Galaxy S23-serien. För vem vill inte ha nya, superheta mobiltelefoner med ny kamerateknik, bättre prestanda och den senaste versionen av Android?

Okej, kanske inte iPhone-fansen, men alla Samsung-användare åtminstone. Och de behöver inte vänta speciellt länge, för Samsung planerar att visa nya Galaxy S23-serien inom de kommande månaderna. Redan i februari faktiskt.


Under ett stort Unpacked-event som ska hållas i San Francisco, USA (och strömmas på internet), så väntas vi få åtminstone tre nya mobiltelefoner – Galaxy S23 som är grundmodellen, den något större och mer påkostade Galaxy S23 Plus, samt flaggskeppsmodellen Galaxy S23 Ultra.

Den sistnämnda Ultra-modellen har normalt den bästa uppställningen kameror och extra mycket lagringsutrymme. Åtminstone för den som är beredd att betala för det. Samsung Galaxy S22 Ultra går att köpa med upp till 1 TB lagring, vi räknar med att Galaxy S23 Ultra också går att köpa med den mängden.

Varför vi tror att Galaxy S23-serien presenteras i februari 2023?

Samsung har en historia av att presentera nya mobiltelefoner i Galaxy S-serien tidigt på året. Galaxy S20 och S22 kom i februari 2020 respektive 2022 medan Galaxy S21 visades i januari förra året. Dessutom rapporterar kreanska Korea JoongAng Daily att nya mobiltelefonerna släpps i februari, så det cementerar den detaljen ytterligare.

Det som talar emot det hela är att tidningen citerar en anonym person som arbetar på Samsung Electronics. Knappast förtroendeingivande och Samsung har inte kommenterat uppgiften, så det finns inget officiellt att gå på än.

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.