Scott Pilgrim (animerad serie) kommer till Netflix

netflix iphone 14 pro max matoolegeek unsplash

Den populära kultfilmen Scott Pilgrim vs The World kommer till Netflix som animerad film.

Alla originalskådespelare kommer tillbaka och gör rösterna till karaktärerna i serien.

Det betyder att vi åter igen får bekanta oss med tunga namn som Chris Evans, Brie Larson och Michael Cera. Andra kända personer från originalfilmen är Mae Whitman, Ellen Wong, Anna Kendrick och Aubrey Plaza.

Även regissören Edgar Wright kommer tillbaka och blir exekutiv producent till anime-serien.

Lästips: Gears of War kommer till Netflix – som film & serie

Som om inte det vore nog så får vi se Bryan Lee O’Malley som showrunner. Han skapade serietidningen som Scott Pilgrim vs The World, och nu den animerade serien, bygger på.

Musiken till anime-serien görs av det amerikanska bandet Anamanaguchi.

Det är samma band som gjorde musiken till Scott Pilgrim vs The World: The Game.

Då släpps anime-serien på Netflix

Just nu har vi inte något officiellt datum då serien släpps på filmtjänsten.

Det finns inga indikationer på att serien släpps under 2023, men vi kan så klart hoppas, eller hur?

Trailer till filmen Scott Pilgrim vs The World (2010)

Det här handlar Scott Pilgrim vs. The World om

Scott Pilgrim vs. The World är en actionkomedi från 2010 regisserad av Edgar Wright och baserad på serien med samma namn av Bryan Lee O’Malley.

Filmen följer den 22-åriga Scott Pilgrim (spelad av Michael Cera) som är basist i ett obskyrt band och bor i Toronto. Scott blir förälskad i en ny tjej i stan, Ramona Flowers (spelad av Mary Elizabeth Winstead), men upptäcker snart att för att vinna henne måste han slåss mot hennes sju onda ex-pojkvänner.

Lästips: Säsong 2 av Cyberpunk Edgerunners blir inte av

Scotts band kämpar för att vinna en tävling och samtidigt navigera genom den komplicerade datingvärlden, medan Ramonas ex-pojkvänner dyker upp en efter en för att utmana Scott till döden. Varje kamp är unik och är en kombination av humor, musik och visuella effekter. Scott får hjälp av sina vänner och sin egen förmåga att bekämpa onda fiender för att till slut vinna Ramonas hjärta.

Filmen är full av popkulturella referenser och har en unik stil som kombinerar japansk manga, tv-spel och musikscener. Scott Pilgrim vs. The World är en rolig och underhållande film med en imponerande ensemble av skådespelare, inklusive Kieran Culkin, Anna Kendrick och Chris Evans.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.