Samsung Galaxy S23 & S23+ – så kan mobiltelefonerna se ut

Samsung Galaxy S23

Nya konceptbilder ger oss en känsla av hur kommande Galaxy S23 och Galaxy S23+ kan se ut när mobiltelefonerna släpps tidigt under 2023.

Bland nyheterna som demonstreras av bilderna hittar vi en mer minimalistisk design för de bakre kamerorna. Istället för den så kallade ”camera bump”som tidigare modellerna har så visas tre kameror som har sin egen, utstickande del.

Lästips: Första bilden med Samsungs Galaxy S23 200-megapixelkamera

Annars är designen väldigt lik de tidigare mobiltelefonerna. Det gäller även skärmstorlekarna på 6,1 tum och 6,5 tum. Vad som däremot är nytt är den snabba systemkretsen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 och batterikapaciteten på 3 900 mAh respektive 4 700 mAh.

En annan nyhet som cirkulerat om mobiltelefonerna är att de kan strömsparläget som finns i Galaxy Z Fold 4.

Konceptbilderna i videon kommer från YouTube-kanalen 4RMD som är en jämförelsevis liten kanal med bara 18 500 prenumeranter och 22 videor . Kanalen har laddat upp en mängd i konceptvideor på kommande produkter, bland annat iPhone 14 Pro och iPhone SE 4.

Det finns inga officiella detaljer om designen riktigt än, men vi hoppas på att fler detaljer läcker inom närtid.

Lästips: Läcka: Samsung Galaxy S23 blir en mindre uppgradering (få nyheter)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.