Playstation 4 Pro 500 Million Limited Edition släpps den 24 augusti

sony playstation 4 pro 500million limited edition 2

Playstation 4 Pro 500 Million Limited Edition. Bara namnet får oss att vilja köpa den här spelkonsolen – men lycka till med att få tag på ett exemplar. De finns bara i 50 000 unika exemplar.


Den nya spelkonsolen är på insidan helt identisk med tidigare släppta Playstation 4 Pro. Utsidan däremot har en ny, speciell design för att fira att Playstation 4-serien har sålt i 500 miljoner exemplar.

Närmare bestämt 525.3 miljoner exemplar enligt Sony enligt ett pressmeddelande tidigare i augusti.

Den nya designen består av en mörkblå, genomskinlig färg med Playstation-logotyper i kopparfärg. Varje enskild enhet är märkt från 1 till 50 000 på fronten. Det tillverkas bara 50 000 exemplar, så det gäller att vara snabb.

Du kan räkna med att andrahandsvärdet blir skyhögt om något exemplar letar sig ut på Blocket eller liknande. Det officiella priset är £449.99, vilket omräknat blir cirka 5 200 kronor.


sony playstation 4 pro 500million limited editionHär är allt som ingår när du köper Playstation 4 Pro 500 Million Limited Edition:

  • Specialdesignad Playstation 4 Pro med 2TB hårddisk
  • Specialdesignad handkontroll (DualShock v2)
  • Specialdesignad Playstation Camera
  • Specialdesignad vertikalplatta för spelkonsolen
  • Specialdesignad mono-hörlur

Utöver det ingår så klart en strömsladd, HDMI-kabel, USB-kabel för laddning av handkontrollen och introduktionsmaterial på papper. Inga konstigheter alltså.

Om du inte vill köpa eller ens kan få tag hela konsolen så finns även en separat handkontroll att köpa. Och ett Gold Wireless Headset om du istället behöver gaminghörlurar. Båda med samma unika design som i det kompletta paketet.

Så – hur får man tag på ett exemplar av Playstation 4 Pro 500 Million Limited Edition?

Om du kan lägga en förhandsbokning till en butik som skeppar till Sverige från UK så har du en chans. Men det gäller att vara snabb, för den här specialmodellen lär försvinna extremt snabbt.

Butikerna som har förhandsbokning i UK är följande: Amazon, Game, Smyths Toys, ShopTo, Currys PC World och Very. Lycka till!