Bose QuietComfort 35 II har stöd för Amazon Alexa

bose quietcomfort 35 ii

Bose QuietComfort 35 II är hyllade hörlurar med marknadens kanske bästa brusreducering. De är dessutom smarta – med en uppdatering till mjukvaran har hörlurarna nu stöd för Amazon Alexa.


När Bose QuietComfort 35 II har uppdaterats kan du använda Action-knappen med Amazon Alexa. Tidigare var den bara för Google Assistant eller Apple Siri, men nu har du ett val om du föredrar Amazons assistent.

Om du inte bryr dig om digitala assistenter och vill spara några kronor så kan du köpa Bose QuietComfort 35 istället. Föregångaren är minst lika bra ljudmässigt, men saknar stödet för assistenterna.

En detalj som däremot kan vara viktigare med nyaste modellen, är att brusreduceringen fungerar även med trådanslutning. Det gör den inte med första modellen. Något som kan vara viktigt att ha i åtanke.

Så uppdaterar du Bose QuietComfort 35 II och QuietComfort 35

För att uppdatera dina befintliga hörlurar använder du Bose Connect. En applikation som finns att ladda ner till både Android och iOS.


När du registrerat ett konto och loggat in följer du instruktionerna för att ansluta till dina hörlurar. Väl ansluten letar Bose Connect automatiskt efter uppdaterad mjukvara.

Bose skriver på sin webbsajt att det kan ta upp till 45 minuter för att ladda ner och uppdatera hörlurarna. Men om du inte har ett väldigt, väldigt långsamt interna så går det mycket snabbare än så. En liten indikator med en pil visas i Bose Connect när nerladdningen pågår.

När nerladdningen är klar klickar du på knappen ”Update”. Vänta tills processen är klar och använd inte hörlurarna medan uppdateringen pågår.

Om något går fel eller du vill uppdatera hörlurarna manuellt via en USB-kabel så går även det. Besök den här supportsidan och följ instruktionerna noga.