Nyhet till Evernote – skapa Uppgifter och håll koll på dina projekt

Alla får prova Uppgifter medan funktionen är i Early Access

Evernote

Evernote har uppdaterat sina appar med stöd för Uppgifter. Det betyder att du kan skapa personliga projekt och lättare hantera dina dagar och veckor med att-göra-uppgifter direkt i apparna.

  • Lättare att hantera projekt och veckor med Uppgifter
  • Flagga uppgifter, lägg till förfallodatum och påminnelser
  • Early Access-funktion just nu

Lästips: Philips Hue 4.0 är här – alla nyheterna (juni 2021)

Lägg till uppgifter med förfallodatum i Evernote

En stor fördel med uppgifter i Evernote (och den viktigaste skillnaden mot kryssrutor) är att du kan sätta förfallodatum och flagga dem.

Uppgifter har anteckningar som är likt vilken annan anteckning som helst i Evernote. Det gör att du kan lägga till text, länkar, ljudfiler, bilder, videor och tabeller till dina uppgifter om du vill.

Alla uppgifter du skapar visas i en egen flik i sidofältet. Du kan sortera efter anteckning, förfallodatum eller bara se flaggade uppgifter. Du kan även söka på uppgifter om det behövs.

evernote skapa uppgifter early access 2021 2

Uppgifter är just nu kostnadsfri att prova för alla användare, även de som inte betalar för en prenumeration. I detta Early Access-stadie pågår utvecklingen fortfarande, och du kan stöta på buggar längs vägen.

Dessutom saknas viktig funktionalitet, som att du inte kan göra återkommande uppgifter med förfallodatum varje vecka eller månad.

För att ta del av Uppgifter så måste du uppdatera dina Evernote-appar till den senaste versionen. I Windows 10 och macOS kan du behöva vänta lite innan apparna upptäcker uppdateringen, eller så kan du ladda ner den nya, senaste versionen och installera manuellt på nytt.

Lästips: Chrome har blivit 23% snabbare med version 91

Här laddar du ner Evernote

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.