Nya Outlook för iOS är här – omdöpta Acompli

Microsoft Outlook

Nya Outlook-appen för iOS har blivit en omedelbar succé för Microsoft.

Redan kort efter lanseringen passade appen tungviktare som Gmail och det är tydligt att köpet av Acompli – som är grunden för Outlook-appen men med Redmond-företagets varumärke – är bättre än man kunnat hoppas på.

I samma app kan man hantera e-post, kalender och filer. För den senare så är det inte bara egna OneDrive som gäller utan Microsoft har valt att behålla stödet för såväl Google Drive som Dropbox, vilket nog är ett bra val om man inte vill tappa mängder av användare.

Förutom Microsoft Exchange, Office 365 och Outlook.com så kan man använda Yahoo Mail, Gmail samt iCloud. Inga konstigheter, bara skriv in inloggningsuppgifterna och appen hittar själv rätt servrar med de inställningar som behövs.

Apple har uppmärksammat nykomlingen och lagt ut nyheter om den på såväl Twitter som den egna appbutiken där nya Outlook finns med på ”Best New Apps”.

Använder du Outlook och vad du tycker du om nya appen?

Nya Outlook hittar ni på Apple App Store och Google Play Store.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.