Microsoft har äntligen släppt Office 365 via Microsoft Store. Programsviten är optimerad för att kunna köras med Windows 10 S och har beta-testats med Preview-stämpel sen mitten på 2017.


Milstolpen för Office 365 betyder att programsviten öppnas för köp och nerladdning av den bredare massan. Preview-taggen är borta och applikationerna erbjuder sin fulla funktionalitet åt användarna.

Desktop-apparna som medföljer i köpet är Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, Access 2016, Outlook 2016 och Publisher 2016.

Låt dig inte luras av att Microsoft valet att använda 2016 i namnen. Det här den senaste versionen av Office 365 med allt det senaste som Office-programmen har att erbjuda.

Avinstallera andra Office-versioner först

Om du är lite skarpsynt kanske du noterade att OneNote 2016 inte finns med i listan ovan. Det är för att Microsoft pushar för UWP-varianten av OneNote som standard. Det är kanske inte den du vill ha, men det är den vi får.

För att använda Office 365 från Microsoft Store så måste du först avinstallera en eventuell befintlig Office-installation. Ta bort alla filer, därefter startar du en installation från programbutiken. Du hittar Office 365 på Microsoft Store här.

Tänk på att det här alternativet kräver en månads- eller årsbetalning för att kunna använda programmen. Vill du istället köpa Office löst och använda hur länge du vill finns Office 2016 som alternativ.

Kategoriserad i:

Taggad i:

,