No Man’s Sky släpps till Nintendo Switch (trailer)

Lanseras sommaren 2022

No Man's Sky

Spelstudion Hello Games avslöjar att No Man’s Sky släpps till Nintendo Switch. Spelet är tänkt att nå din spelkonsol under sommaren 2022 som en portning speciellt designad för Switchen.

Originalet No Man’s Sky släpptes 2016 till PC och Playstation 4. Ett spel som i sin dåvarande form var så kritiserad att spelstudion fick ta emot hot från fans som hoppats på mer.

Läs mer: No Man’s Sky släpps till Xbox One – två år efter den initiala lanseringen

No Man’s Sky var extremt hypat innan lanseringen 2016 med många och stora löften från Hello Games. När spelet släpptes visade det sig att de inte alls erbjöd vad som tidigare utlovats.

Sedan dess har det hänt extremt mycket kring No Man’s Sky – och i stort bara positiva saker.

Spelet uppdateras regelbundet, har fått alla de saker som Hello Games initialt utlovat och många expansioner som utökar spelet på flera olika sätt. Bland annat grafiskt och rent tekniskt.

Om du har gått och väntat på att No Man’s Sky ska släppas till Switch så finns det ingen bättre tidpunkt än nu.

Läs mer: 10 miljoner djurarter hittade i No Man’s Sky

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.