10 miljoner djurarter hittade i No Man’s Sky

No Man's Sky

Fler än 10 miljoner djurarter har upptäckts i spelet No Man’s Sky. Ett tydligt bevis på utvecklarnas hängivenhet till att skapa ett dynamiskt, omväxlande spel med stor variation.

Nyheten släpptes av Hello Games medgrundare Sean Murray via Twitter och han är mer än nöjd med spelarnas upptäckter. Och lika nöjd med utvecklarnas kodskrivande för att göra det möjligt.

Siffran kan sättas i perspektiv genom nämnandet att det finns cirka 8,7 miljoner upptäckta djurarter på jorden. Och långt ifrån alla planeter i No Man’s Sky har besökts så det finns gott om utrymme för många, många fler upptäckter.

Och eftersom det finns en så enorm mångfald i spelets djurrike betyder det också att spelarna får större variation än i de flesta andra spel. De varelser du stöter på kommer troligtvis inte att korsa min väg i spelet.


Lästips: Enorm uppdatering till No Man’s Sky på lanseringsdagenTydligen kan det också vara så att en del spelare kan befinna sig på samma plats i spelet utan att se varandra. Åtminstone enligt två spelare som påstår att det hänt just dem. I skrivande stund är det inte en bekräftad händelse.

Har du provat No Man’s Sky? Kommentera gärna och berätta vad du tycker!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.