När släpps säsong 4 och 5 av Snowpiercer?

snowpiercer series 2022 tnt

Går du och väntar på den femte säsongen av populära tv-serien Snowpiercer? Du är långt ifrån ensam och tyvärr har vi riktigt dåliga nyheter för dig. Det kommer nämligen inte en säsong 5 av serien.

Det är producenterna på TNT som meddelar att serien läggs ner efter den fjärde och sista säsongen (du läste rätt, det kommer en fjärde säsong!). Exakt när den sista säsongen släpps är oklart i skrivande stund.


Här är nya trailern för Black Adam (med Dwayne Johnson)

Snowpiercer är en tv-serie som baseras på filmen med samma namn. En film som släpptes 2013 och vars berättelse skapades av Bong Joon-ho.

Både serien och filmen handlar om ett långt tåg med överlevande efter att jorden drabbats av en ny istid. Tåget är självförsörjande och bygger på ett klassamhälle där de rika och mäktiga åker längst fram, och de fattigaste får leva längst bak i tåget.

Huvudhandlingen i båda är att de som lever längst bak tröttnar på sin situation och bestämmer sig för att göra något åt det. I ren desperation försöker de ta över tågset längre fram vilket leder till en hel rad med tuffa beslut, svek och intriger längs vägen.

Turner Network Television, eller bara kort TNT, ägs idag av Warner Bros Discovery – ett megabolag som består av sammanslagningen av Warner Bros och Discover. TNT skapades av Ted Turner som har byggt upp ett imperium av bolag inom mediabranschen.

Har du sett den senaste trailern för Resident Evil på Netflix?

Snowpiercer visas av TNT i USA medan Netflix har rättigheterna utanför den amerikanska marknaden. Du kan se Snowpiercer i Sverige om du har ett aktivt Netflix-abonnemang. Här är länken till alla säsongerna.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.