Har du sett den senaste trailern för Resident Evil på Netflix?

Netflix

Netflix har släppt en ny, skrämmande trailer för den kommande Resident Evil-serien. Och den visar tydligt att invånarna i New Raccoon City ligger väldigt risigt till om de vill behålla sitt blod…vi menar hälsan.

I serien arbetar Umbrella Corporation för att hålla alla invånare helt ovetandes om vad de försöker framställa i sina laboratorier. Problemet för Umbrella? Döttrarna Jade och Billie till vår favoritkaraktär Albert Wesker tänker sätta käppar i hjulet för megaföretaget.


Vi gissar att de inte är alltför glada att flickorna försöker avslöja deras mörkaste hemligheter, och frågan är vilka hemskheter de kan tänkas släppa lös för att stoppa dem. Eller nåja, den som har sett Resident Evil-filmerna och spela spelen vet nog vad som kan stå i deras väg.

Lästips: Ny teaser på kommande Resident Evil-serien på Netflix (2022)

https://www.youtube.com/watch?v=uIdjcDTc9Vk

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.