Ny teaser på kommande Resident Evil-serien på Netflix (2022)

Netflix

Netflix har släppt en ny teasertrailer för den kommande Resident Evil-serien. Serien består av åtta avsnitt och innehåller kända namn som Ella Balinska och Lance Reddick.


Idag vet vi bara ytterst lite om den nya serien. Det kanske viktigaste är premiärdatumet som är satt till den 14 juli 2022.

Handlingen är mestadels okänd, men vi vet åtminstone att serien utspelar dig 30 år efter det första utbrottet av T-virus. Umbrella Corporations har en hel mängd hemligheter och mörka delar av sin historia som väntas få sin upplösning i serien.

Den övergripande berättelsen är att Jade Wesker, som spelas av Ella Balinska, är en av de sista överlevande människorna på vår planet. Hon är dotter till Albert Wesker (som spelas av Lance Reddick) och hennes mål i serien är att hitta sin sedan länge förlorades syster.

I ärlighetens namn så har vi kanske inte så höga förhoppningar om att Resident Evil-serien ska vara speciellt bra. Efter den första filmen Resident Evil så har kvaliteten på filmerna varit minst sagt svajig.


Läs mer om nyheten på The Verge här.