Här är nya trailern för Black Adam (med Dwayne Johnson)

Black Adam

Äntligen har vi fått den första trailern till filmen Black Adam. En film med actionhjälten Dwayne Johnson, även känd som The Rock, i huvudrollen som superskuren vars namn är filmtiteln.

Black Adam är en kraft att räkna med eftersom han styrka enkelt rivaliserar superhjältar som Thor, Sentry och The Hulk. Han kan till och med mäta sig med Captain Marvel, en av de kraftfullare hjältarna i Marvel-universumet.

Har du sett den senaste trailern för Resident Evil på Netflix?

Sneak peak från Comic-Con

Trailer 1

Precis som många andra skurkar och hjältar så är inte skurk- eller hjältenamnet hela identiteten. Black Adam förvandlas till just en superskurk när hans mänskliga karaktär Theo Adam säger namnet ”Shazam” (ja, precis som Captain Marvel).

Enligt webbsajten Shazam Fandom så är det här krafterna som Black Adam får när han säger Shazam:

  • Shus uthållighet
  • Herus snabbhet
  • Amons styrka
  • Zehutis vishet
  • Atons styrka
  • Mehens mod.

Black Adam är dock inte oövervinnerlig. Han har sina svagheter också. Bland annat kan magi påverka honom (men det krävs galet mycket magisk kraft för att det ska ha en effekt.)

Elektriska attacker däremot mer effektiva och i tillräcklig styrka kan exempelvis en blixtattack med rätt mängd elektrisitet få Black Adam att återgå till sin mänskliga form, Theo Adam.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One – här är första trailern

Superskurken Black Adam skapades under 1940-talet av Otto Binder och amerikanska serieförlaget Fawcett Comics. De blev sedan uppköpta av DC Compics där Black Adam numera huserar.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.