Shazam! Fury of the Gods – här är alla trailers

Shazam! Fury of the Gods

Shazam! får en efterföljare i filmen Fury of the Gods. Den nya filmen har premiär den 17 mars och fortsätter att ha Zachary Levi i huvudrollen som superhjälten Shazam.

När originalfilmen från 2019 släpptes var den en frisk fläkt i superhjälteuniversumet. Nästan lite barnsligt rolig och lättsam på ett sätt som få andra superhjältefilmer är (och superhjältar för den delen).

Shazam! Fury of the Gods tar vid där den första filmen slutade. Zachary Levi som axlar huvudrollen som superhjälten Shazam får tuffare motstånd än han någonsin kunnat föreställa sig när ett gäng gudar invaderar jorden.

Lästips: The Dark Knight-triologin försvinner från HBO Max

Extra spännande är det att vi hittar Helen Mirren i rollen som Hespera och även Lucy Liu är tillbaka på bioduken, den här gången som Kalypso. Andra kända namn är Djimon Hounsou, Cooper Andrews och Adam Brody.

Även Shazams motpart och antihjälten Black Adam får en film senare under 2022. Black Adam spelas av ingen mindre än muskelberget Dwayne Johnson och du hittar en länk till alla trailers här under.

Filmtips: Här är nya trailern för Black Adam (med Dwayne Johnson)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.