The Dark Knight-triologin försvinner från HBO Max

HBO Max

Om du vill se de tre filmerna i The Dark Knight-triologin så gäller det att passa på. HBO Max kommer att ta bort alla tre den 11 februari – så tiden är knapp för den som vill kolla på dem.

The Dark Knight-triologin består av Batman Begins, The Dark Knight och The Dark Knight Rises. De var den stora nystarten på Batman-serien med Christopher Nolan som regissör och Christian Bale i huvudrollen som Bruce ”Batman” Wayne.

Tillsammans har de tre filmerna dragit in mer än 2,46 miljarder dollar mellan 2005 och 2012. Det lämnar ytterligare elva års intäkter som garanterat kan räknas i miljarder.

Serien om vår favoritläderlapp fortsatte under 2022 med premiären av The Batman, en betydligt mörkare film där Robert Pattinson tar över rollen som Batman.

Trailers för The Dark Knight-triologin

Titans och Doom Patrol läggs ner

HBO Max förlorar inte bara Batman-filmerna utan lägger även ner två superhjälteserier. Det är Titans och Doom Patrol som inte förnyas efter sina respektive fjärde säsonger.

I ett uttalande säger en talesperson för HBO Max att ”även om detta är de sista säsongerna för Titans och Doom Patrol så är vi mycket stolta över serierna och spända på att få ge fansen de kulminerande sluten”.

Att tre filmer och två serier om superhjältar försvinner är ett hårt slag mot superhjältesegmentet på HBO Max.

Nu återstår att se hur filmtjänsten tänker täcka upp för bortfallet i framtiden. Om de överhuvudtaget har några planer på det vill säga.

Via Techradar

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.