Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One – här är första trailern

mission impossible dead reckoning part one trailer illu

Den första trailern till kommande Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One är äntligen släppt. Filmen som har premiär i juli 2023 har åter igen Tom Cruise i huvudrollen som Ethan Hunt, och precis som tidigare är det action som står på menyn.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One är den första av två delar och samtidigt den sjunde filmen i serien. Den andra delen är planerad att släppas först i juli 2024, så det är rejält med väntan som gäller för alla fans till filmserien.

Givetvis är Tom Cruise inte ensam på bioduken utan får sällskan av många andra välkända ansikten från de tidigare filmerna. Bland annat Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Hayley Atwell och Shea Whigham.

Tom Cruise har som vana att göra många (ibland alla) sina stunts själv. Något han nog bittert ångrade i Mission: Impossible Fallout när han bröt ankeln i ett stunthopp mellan två byggnader.

Vi hoppas så klart att han är redo och taggad på att göra alla sina stunt själv även i Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One och Part Two, men kanske utan eventuella skador som följd.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.