När avslutas Chapter 2 i Fortnite? Här är svaret

fortnite logo 2 2020

Epic Games har äntligen avslöjat när Chapter 2 i Fortnite kommer att avslutas. Under ett stort evenemang kallat The End så når kapitlet sitt slut – och datumet du ska markera i kalendern är den 4 december 2021.

Evenemanget börjar kl 22.00 och som spelare kommer du att arbeta tillsammans med 15 andra personer för att ta dig an The Cube Queen. Hon attackerar Fortnite-ön och det är spelarnas uppgift att stoppa henna. Frågan är – är det här verkligen slutet?

Läs mer: Fortnite stöder nu 120 fps med Xbox Series X & Playstation 5

Fortnite Chapter 2 tog sin början redan i oktober 2019. När Chapter 1 slutade blev hela Fortnite-ön slukad av ett svart hål och spelet var oåtkomligt i flera dagar innan en ny ö blev tillgänglig. Vad som händer med ön när andra kapitlet når sitt slut återstår att se.

Visste du?
Du kan få The Cube Queen som ett skin i Fortnite! Det kräver en hel del av dig som spelare och du måste ha ett så kallat säsongspass som kostar pengar. Men om du har det och klarar uppdraget ”Survive storm circles while carrying a Sideways weapon (5)” så är utseendet ditt.


Om du inte är färdig med Season 8 i Chapter 2 än så är det alltså riktigt bråttom. Innan kapitlet når sitt slut har du följande uppdrag som måste utföras om du vill klara allt som spelet har att erbjuda:

  • Färdigställ uppdragen Cube Queen’s Page 1 och 2
  • Hitta Color Bottles och Rainbow Ink så att du kan låsa upp Toona Fish Styles
  • Lämna in återstående Battle Stars och få de belöningar du kan få

Notera att Battle Stars du har samlat med inte lämnat inte kommer att raderas. Du får alltså inte ta med dig något till Chapter 3 när Season 1 tar sin början.

Läs mer: Nytt prestandaläge i Fortnite på PC gör spelet bättre på långsamma datorer

Epic Games har detaljerat en del om slutet på Chapter 2 i det här inlägget på deras webbsajt.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.