Microsoft To-Do kan nu använda hashtaggar

microsoft-to-do-windows-10-2017

Microsoft To-Do blir bara bättre för varje ny uppdatering, och med den senaste följer en välkommen funktion – nu kan du använda hashtaggar för att märka dina uppgifter.


Med hashtaggar i Microsoft To-Do är det lättare att märka uppgifter så att du hittar alla som tillhör ett och samma ämne. Du hittar dem enklare i listorna och kan söka efter hashtaggarna om du vill det.

Du kan lägga till hashtaggar i Microsoft To-Do på flera vis. Bland annat direkt i Notes-sektionen för varje uppgift. När du har lagt till en hashtagg blir den automatiskt klickbar och extra utmärkt för att vara enklare att se.

En annan sak som medföljer senaste versionen är att du nu kan lösa synk-problem direkt via kontomenyn. Det går även att fixa andra felmeddelanden som dyker upp.

I skrivande stund är uppdateringen bara aktuell för Windows 10, men bör komma till fler plattformar som Android och iOS inom en snar framtid. Den gör Microsoft To-Do lite mer användbar, men den är fortfarande långt efter Wunderlist och Todoist i funktionalitet.


Om du inte har provat Microsoft To-Do kan du göra det genom att ladda ner appen via länkarna här under. Tänk på att du måste ha ett Microsoft-konto för att använda To-Do.

Om du vill kan du också använda Microsoft To-Do direkt i webbläsaren, eller bara läsa mer om vad tjänsten erbjuder på den officiella webbsajten.