Månadens spel (juli) med Playstation Plus – här är listan

playstation plus essential extra premium 2022 sony
Foto: Sony

Sony avslöjar månadens spel till Playstation Plus Extra och Premium för juli månad. Och det är några riktiga guldklimpar till spel som prenumeranterna får ladda ner och spela.

Den kanske mest omtalade speltiteln just nu är Stray. Spelet är åtkomligt från den 19 juli och utspelar sig i en dystopisk värld där du kontrollerar antingen en katt eller hund.

Assassin’s Creed Origins kommer till Xbox Game Pass

De andra spelen på listan är knappast några lättviktare heller. Vad sägs om Final Fantasy VII Remake Intergrade, Saints Row 4: Re-Elected, Saints Row Gat out of Hell och Marvel’s Avengers?

Tycker du inte att det räcker? Sony stannar inte där utan erbjuder hela fem spel ur Assassins Creed-serien med den här månadens Playstation Plus-släpp.

  • Assassin’s Creed Unity
  • Assassin’s Creed IV Black Flag
  • Assassin’s Creed Rogue Remastered
  • Assassin’s Creed Freedom Cry
  • Assassin’s Creed: The Ezio Collection

Det kanske bästa spelet bland de fem titlarna är Black Flag. Du axlar rollen som lönnmördarpirat och spelet har hyllats av många sedan lanseringen 2013.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection är extra speciell eftersom det är en kollektion med tre spel i ett:

  • Assassin’s Creed II
  • Assassin’s Creed Brotherhood
  • Assassin’s Creed Revelations

Rent tekniskt får du alltså sju spel istället för fem.

Assassin’s Creed Nexus kommer till Oculus Quest 2 (2023)

Samtliga Assassin’s Creed-spel är endast optimerade för Playstation 4. De andra spelen är för både Playstation 4 och Playstation 5.

Via Playstation.com

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.