Five Days at Memorial – här är första trailern (Apple TV Plus)

five days at memorial apple tv plus 2022

Apple har släppt den första trailern till serien Five Days at Memorial – en serie som släpps den 12 september på Apple TV Plus för alla betalande prenumeranter.

Five Days at Memorial baseras på verkliga händelser under den kaosartade tiden när orkanen Katrina svepte in över USA. Serien handlar om ett litet sjukhus som tvingades stå emot stigande vattenmängder, strömavbrott och extrem hetta under några plågsamma dagar helt utan hjälp.

Sjukhuset, som ligger i New Orleans, och dess personal tvingades ta svåra beslut för att hitta lösningar på nära omöjliga situationer. Många av besluten skulle senare hemsöka många av de som arbetade där i flera år efter händelserna.

Sista säsongen av serien SEE – här är första teasern

Five Days at Memorial bygger i grunden på boken med samma namn som är skriven av Pulitzer-vinnande journalisten Sheri Fink. Filmstudion som producerat serien är ABC Signature.

I huvudrollerna hittar vi skådespelare som Vera Farmiga, Robert Pine, Cherry Jones, Julie Ann Emery, Cornelius Smith Jr, Adepero Oduye, Molly Hager, Michael Gaston och W. Earl Brown.

Totalt släpps åtta avsnitt och de släpps med jämna intervall från den 12 september fram till den 16 september.

Första trailern till filmen Amsterdam (video)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.