Sista säsongen av serien SEE – här är första teasern

apple tv plus see illu 2022 2

Om du väntar på att Apple TV Plus ska börja visa den avslutande säsongen av serien SEE så behöver du inte vänta länge till. Den 26 augusti får vi se de sista spännande avsnitten med Jason Momoa i huvudrollen.

Inför lanseringen i augusti så har Apple släppt en första, kort teaser från den tredje säsongen. Videon är på strax över en minut och visar att det blir minst lika mycket action och spänning som med de första två säsongerna.

Alla tre säsongerna av serien SEE hittar du på Apple TV Plus här.

Se första avsnittet helt kostnadsfritt

Apple TV Plus kostar 59 kronor per månad, men du kan faktiskt se hela första avsnittet i första säsongen av SEE helt gratis. Allt du behöver är ett Apple-konto.

Har du aldrig använt Apple TV Plus tidigare så kan du dessutom få en kostnadsfri gratisperiod och sträckse hela SEE utan att det kostar dig något. Eller så kanske du har köpt en Apple pryl på sistone vilket ger dig tre månader av Apple TV Plus utan kostnad.

Det finns alltså möjligheter att se serien utan att den belastar plånboken.

Här ser du serien Loot – finns på Apple TV Plus idag

Kolla på SEE med 4K och Dolby Vision

Serien har stöd för upp till 4K-upplösning och kan visas i såväl HDR som Dolby Vision. Har du ett nyare och bättre ljudsystem som stöder Dolby Atmos så kan du lyssna på högupplöst, rumsligt ljud också.

Rekommenderad åldersgräns är 15+ och serien klassas som en drama-serie. Det finns undertexter på alla vanliga språk, bland annat engelska och svenska. Om du vill använda så kallad dold textning (CC) med tillägg av relevant information som inte är dialog så finns det endast på engelska.

Handlingen i tredje säsongen av serien SEE

(SPOILER VARNING)

Jason Momoa fortsätter sin fantastiska gestaltning av huvudkaraktären Baba Voss. Efter att ha besegrat sin ärkefiende och broder Edo så tog Voss beslutet att lämna sin familj och bosätta sig i en avlägsen del av en stor skog. Ödet låter honom dock inte vara i fred, och när ett nytt hot närmar sig så måste Voss återgå till sin familj för att skydda dem på nytt.

Forskare har lyckats skapa ett nytt vapen som använder sikt för att slå ut sina fiender – och det är något som inte bara hotar Baba Voss och hans familj, utan hela den återstående mänskligheten. Voss måste därför ta sig tillbaka till Paya och göra allt i sin makt för att stoppa forskarna och vapnet, samt skydda både sin familj och den stam han tidigare lämnat.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.