Här ser du serien Loot – finns på Apple TV Plus idag

apple tv plus loot series 2022
Foto: Apple

Tv-serien Loot har premiär på filmtjänsten Apple TV Plus. Det är en komediserie om Molly Novak som skiljer sig från sin make efter 20 år och plötsligt står där med 87 miljarder dollar (!) utan att veta vad hon ska göra med pengarna.

Just nu finns fyra avsnitt som är mellan 24 och 30 minuter långa. Det är alltså inga långkörare, utan du kan enkelt klämma in ett avsnitt då och då. Eller sträckkolla igenom alla avsnitten lite snabbt om du vill.

Trailer för Westworld Säsong 4 – se den här

Loot visas på Apple TV Plus med stöd för 4K-upplösning och Dolby Vision. Serien har stöd för surroundljud med Dolby Atmos och Dolby 5.1, samt har stöd för AAC och AD. Den sistnämnda är ett ljudspår med en berättarröst som beskriver vad som händer på skärmen för exempelvis synskadade.

Rekommenderad åldersgräns är 12+ och serien klassas som en komedi med utgivning under 2022. Det finns undertexter på alla vanliga språk, bland annat engelska och svenska. Om du vill använda så kallad dold textning (CC) med tillägg av relevant information som inte är dialog så finns det endast på engelska.

Kräver prenumeration på Apple TV Plus

Om du vill kolla på alla avsnitten av Loot så måste du ha en aktiv prenumeration på Apple TV Plus. Kostnaden är 59 kronor per månad. Alternativt kan du skaffa Apple One där TV Plus ingår med en månadskostnad på totalt 155 kronor per månad.

Du kan kolla på första avsnittet av Loot helt kravfritt och kostnadsfritt. Då behöver du bara ett Apple-konto och inget mer.

Trailern till tv-serien Loot

Huvudrollerna i Loot

I huvudrollerna ser vi bland annat Maya Rudolph, Michaela Jaé Rodriguez och Nat Faxon.

Maya Rudolph känner vi igen som rösten till ”Connie the Hormone Monstress” i den animerade serien Big Mouth och som Aunt Cass till Big Hero 6: The Series. Michaela Jaé Rodriguez är inte lika rutinerad som Maya, men har några nämnvärda roller i bland annat Hot White Heist, Pose och Marvel’s Luke Cage.

Nat Faxon har den tyngsta rollistan på IMDB med roller till Family Guy, Charlie’s Angels och The Epic Tales of Captain Underpants in Space. Ja, den sista är faktiskt en serie.

Här kollar du på Loot

Kan jag streama serien på Apple TV+?

Ja, Loot finns att streama här!
Serien har stöd för 4K, Dolby Vision och Dolby Atmos

Kan jag streama serien på Disney+?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama serien på Netflix?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama serien på Amazon Prime Video?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama serien på HBO Max?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama serien på Paramount Plus?

Nej, inte i dagsläget ❌

Läs mer om serien Loot på den officiella nyhetssidan här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.