Här ser du serien Man vs Bee – finns på Netflix idag

man vs bee netflix rowan atkinson 2022
Foto: Netflix

Du har väl inte missat den nya serien Man vs Bee med komikermästaren Rowan Atkinson i huvudrollen. Under midsommarafton 2022 så släpptes serien på Netflix med allt roligt som Atkinson för med sig i sin utmärkta rollprestation.

Handlingen är förvånansvärt enkel, men det blir så klart ändlöst komplicerat ändå i slutändan för vår huvudkaraktär. Som alltid med Rowan Atkinson.

Här ser du serien Loot – finns på Apple TV Plus idag

När vår huvudperson Trevor, spelad av Atkinson, ska passa en stor och anrik herrgård så får han ovälkommet sällskap av ett bi. Trevor gör allt för att bli av med biet och på de totalt 108 minuter som serien består av så blir det totalt kaos precis överallt där de drar fram.

Just nu har serien bara nio avsnitt som är mellan 10 och 12 minuter långt, undantagsvis för det första avsnittet som introducerar hela serien på hela 19 minuter.

Kräver prenumeration på Netflix

Om du vill kolla på Man vs Bee så måste du ha en aktiv prenumeration på Netflix. Till skillnad från exempelvis Apple TV Plus och serien Loot så finns inget gratisavsnitt att kolla på – här är det bara att plocka fram plånboken direkt.

Huvudrollerna i Man vs Bee

Trevor som är den ledande huvudrollen i serien spelas av Rowan Atkinson. Han behöver så klart ingen närmare presentation, men kanske har du missat hans mindre kända roller utanför gestaltningarna som karaktären Mr. Bean. Vad säger du om att Rowan spelade rollen som fågeln Zazu i Lejonkungen från 1994 exempelvis (den svenska rösten till Zazu är Anders Aldgård).

Se hela rollistan för Rowan Atkinson på IMDB här.

Andra roller i serien är Daniel Fearn som Lewis, Chizzy Akudolu som domaren och Aysha Kala som polisen vars uppgift är att reda ut hela galenskapen.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.