Första trailern till filmen Amsterdam (video)

amsterdam movie 2022

Amsterdam är en ny och spännande film med en hel mängd välkända skådespelare på rollistan – bland annat Margot Robbie, Christian Bale och Robert De Niro.

Filmen utspelar sig på 30-talet och handlar om hur tre vänner råkar bevittna ett mord. De blir utpekade som misstänkta och börjar samarbeta för att lösa den kanske mest galna komplotten i USA:s historia.

Själva filmmaterialet spelades in redan i början på 2021, men först i november 2022 så kommer filmen att ha premiär. Regissören är David O. Russell och det här är den första filmen han regisserar sedan filmen Joy som släpptes 2015.

Första trailern till filmen Beast (med Idris Elba)

Första trailern till Amsterdam

Rollistan till Amsterdam

Det kanske mest intressanta med filmen är den minst sagt gedigna rollistan med tunga skådespelare och sångare. Vi nämnde några namn ovan, men vad sägs om Zoe Saldana, Rami Malek, Mike Myers och Taylor Swift också?

Här är en del av rollistan i den ordning som IMDB visar den, med länkar till respektive skådespelare. Vill du se fler av de som är med så hittar du hela listan här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.