Ny beta av iOS 16 innehåller bakgrundsbild från första iPhone

iphone 1st clownfish

Apple har släppt den tredje och senaste beta-versionen av iOS 16 – och med det får vi en riktigt nostalgisk tillbakablick till den första iPhone-modellen. Apple har nämligen lagt till den klassiska bakgrundsbilden med clownfiskar som första modellen hade.

33 bakgrundsbilder från iOS 7 – hitta dem här!

Om du vill använda dig av bakgrundsbilden så kan du antingen uppdatera din iPhone till iOS 16 Beta 3 eller ladda ner bilden till din mobiltelefon här.

Har du betan på telefonen så finns bakgrundsbilden via Inställningar > Bakgrundsbild > Lägg till en ny bakgrundsbild. Skrolla ner till Collections och sen finns bilden där. Ser du inte den? Testa att starta om din iPhone så ska den dyka upp.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.