Ladda ner Ratchet & Clank helt gratis på Playstation 4 / 4 Pro

Gratis har aldrig smakat så gott som nu!

ratchet-and-clank

Nu kan du ladda ner och spela Ratchet & Clank helt kostnadsfritt. Det populära spelet är gratis på Playstation Store fram till den 31 mars 2021.

Det är alltså extremt kort tid att lägga vantarna på spelet, men om du gör det så har du ett av de bästa spelen till Playstation 4 / 4 Pro i din spellista.

Lästips: Spela Ratchet and Clank kostnadsfritt på PS4 & PS5 – gratis hela mars 2021

Perfekt om du vill eller kanske redan har köpt en Playstation 5, för spelstudion Insomniac Games har lovat en PS5-patch som ska släppas under april månad.

Den nya uppdateringen optimerar Ratchet & Clank så att spelet körs i mjuka 60 fps på nya spelkonsolen.

Uppdateringen är helt kostnadsfri oavsett om du har den fysiska varianten på skiva eller har laddat ner spelet digitalt. Även Playstation Plus Collection-användare får uppdateringen gratis.

Har du inte provat Ratchet & Clank än så är det hög tid. Och har du redan gjort det så kan du passa på med ännu en genomspelning, för det sätter tonen inför lanseringen av Rift Apart som kommer den 11 juni.

Rift Apart är ett nytt spel i Ratchet & Clank-serien som fungerar på både Playstation 4-serien och Playstation 5.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.