Humble Bundle skänker pengar till hjälparbetet i Ukraina med ny spelsamling

humble bundle stand with ukraine 2022

Med en ny spelsamling som innehåller hela 123 spel och andra digitala föremål så samlar Humble Bundle in pengar till hjälparbetet i Ukraina. De har redan fått in mer än 7,4 miljoner euro och du har fortfarande chansen att hjälpa till.

Samlingen kostar i skrivande stund från 36.39 euro (eller cirka 380 kronor). Du kan även välja att betala mer om du vill bidra utöver grundpriset. Hela summan går oavkortet till hjälparbetet i Ukraina.


Det här spelet ingår när du skaffar spelsamlingen. Väl värt att spelas!

Läs mer: Hogwarts Legacy – 14 minuter lång trailer (släpps julen 2022)

Mestadels spel – men också serietidningar, böcker och appar

Många av spelen är mer eller mindre okända från olika indieutvecklare. Men det finns en hel del tungviktare som verkligen är värda att lägga vantarna på i det här spelpaketet.

Bland annat hittar vi omtyckta spel som Sunset Overdrive, Back 4 Blood, Metro Exodus och Max Payne 3 i listan. Eller vad sägs om Fable Anniversary, Quantum Break, The Long Dark och Brothers – A Tale of Two Sons.

Förutom PC-spel så ingår även en rad serietidningar och böcker. Bland annat får du omtyckta och hyllade boken Automate the Boring Stuff with Python. En utmärkt start för alla som vill börja programmera.

Även Complete Unity Developer 3D Course följer med för dig som vill skapa 3D-spel och Ashampoo Photo Optimizer 7 som gör det smidigare att redigera och optimera dina fotografier.

Läs mer: The Quarry – uppföljaren till Until Dawn är på gång – släpps den 10 juni 2022

Så många har köpt nya spelsamlingen

I skrivande stund har Humble Bundle sålt hela 184 801 exemplar av spelsamlingen. Det gör att hjälparbetet för Ukraina kan dela på mer än 7,4 miljoner euro.

De två största bidragsgivarna just nu har båda donerat 10 000 USD, följt av tredjeplatsen med hela 2 575 USD som donation. Totalt har 13 donationer på 1 000 USD/euro eller mer gjorts hittils.

Den genomsnittliga summan som betalas är dock mycket lägre, just nu runt 40 euro enligt webbsajten.

Organisationerna som får ta del av pengarna är Razom for Ukraine, International Rescue Committee, Direct Relief och International Medical Corps.

För mer information, en lista på allt som ingår och möjligheten att donera så kan du läsa mer här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.