Horizon Adventures är ett nytt LEGO-spel baserat på Horizon-serien

Lego Horizon Adventures släpps inför julen 2024 och är en barnvänlig adaption av den populära Horizon-serien. Spelet är ett actionäventyr med karaktären Aloy i huvudrollen. Du kan spela själv eller i co-op med en kompis om du föredrar det.

I Horizon Adventures får du uppleva den farliga världen i Horizon-spelen, men på ett roligare och mer lättsamt vis. Du kan bygga fantastiska Lego-byggnader, skapa ditt hem och ta del av samma härliga humor som i de tidigare Lego-spelen.

Lästips: Horizon Forbidden West släpps på PC den 21 mars

Spelet är en så kallad spinoff, men den är inte ett unikt samarbete mellan Lego och Sony. Redan 2022 släpptes ett stort Lego-set basert på Horizon Forbidden West.

Horizon Adventures släpps till Playstation 5, Nintendo Switch och PC inför julhandeln. Om du däremot har en Xbox-konsol faller du i kylan då det inte finns några planer på en lansering till de modellerna.

Om du inte har spelat de riktiga Horizon-spelen så är det något vi verkligen kan rekommendera. De är riktigt bra med snygg grafik, häftig action och en stor spelvärld att utforska. Skruva upp svårighetsgraden så du får både en grym berättelse och en rejäl utmaning.

Köp Horizon-spelen på skiva billigt här:

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.