HBO Max släpps i Sverige – 44 kronor per månad

HBO Max

HBO Max erbjuds till ett mycket förmånligt pris just nu – endast 44 kronor per månad. Och erbjudandet gäller livet ut så länge du en löpande prenumeration som betalas regelbundet.

Filmtjänsten lanserades i Sverige den 26 oktober och har en större mängd filmer och tv-serier. Bland annat från Warner Bros, Cartoon Network och DC Comics.


Läs mer: HBO tar bort appar från Apple TV

HBO Max är en stor uppgradering jämfört med tekniskt begränsade (och nämnvärt sämre kvalitetsmässigt) HBO Nordic. Här får du 4K-upplösning och stöd för såväl Dolby Vision som Dolby Atmos på de enheter som stöder det.

hbo max erbjudande 2021 44kr

Grundpriset för HBO Max är 89 kronor, vilket är en välkommen sänkning från de 109 kronor som HBO Nordic kostade. Och galet mycket lägre än vad den största prenumerationen på Netflix kostar (179 kronor från november).

Du kan betala både via vanligt betalkort och Paypal (äntligen!). I skrivande stund går det endast att betala månadsvis och inte årligen.

Läs mer: Netflix blir dyrare – höjer priserna rejält (oktober 2021)

Om du är snabb och registrerar ett konto före den 30 november så får du dessutom ett ruskigt bra pris. Bara 44 kronor per månad så länge du har en löpande prenumeration utan avbrott. Alltså 50 procent mot normalpriset – vilket gör att Netflix priser ser riktigt dåliga ut i jämförelse.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.