Geforce Now på Xbox One & Xbox Series X/S – nu går det

Nvidia Geforce Now

Nu kan du använda speltjänsten Geforce Now med din Xbox-konsol. Speltjänsten har nämligen fått stöd för webbläsaren Edge och kan därmed användas på Xbox One och Xbox Series X/S.

Stödet gör att du kan spela direkt från ditt Steam-bibliotek och även använda såväl datormus som tangentbord. Du slipper alltså handkontroll om du inte vill använda det och får ett bredare utbud med titlar som normalt inte fungerar på konsoler.


Läs mer: HBO Max släpps i Sverige – 44 kronor per månad

Nvidia erbjuder Geforce Now i två varianter – en kostnadsfri variant och en betalvariant. Den senare har mycket längre spelsessioner på upp till sex timmar medan den kostnadsfria varianten låser dig till maximalt en timme per tillfälle.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.