Första trailern till Call of Duty: Modern Warfare 2 (video)

call of duty modern warfare 2 2022

Äntligen har den första trailern till kommande Call of Duty: Modern Warfare 2 släppts. Låt dig inte luras av namnet – spelet är det femte (!) i Modern Warfare-serien.

Berättelsen i spelet tar vid där Modern Warfare från 2019 slutar. Spelstudion som står för utvecklingen är Infinity Ward och spelet släpps till en rad plattformar den 28 oktober.

Lästips: Blizzard avslöjar ett helt nytt överlevnadsspel

Bland annat kan du spela Call of Duty: Modern Warfare 2 på de senaste spelkonsolerna Xbox Series X/S och Playstation 5. Du kan även köra på de äldre Xbox One samt Playstation 4. Och så klart på PC.

Vill du spela på Xbox eller Playstation så finns både skiva och de inbyggda spelbutikerna från Microsoft respektive Sony. På PC är det Steam och Battle.net som gäller.

Call of Duty: Modern Warfare 2 är det nionde spelet totalt i hela Call of Duty-serien, det femte spelet i Modern Warfare-serien och faktiskt det tredje spelet som heter just Modern Warcraft 2.

Lästips: Microsoft köper Activision Blizzard för 623 miljarder kronor

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.