Första beta-versionen av tvOS 15.3 är släppt

apple tv 4k gen 2 2021

Apple har släppt första betaversionen av kommande tvOS 15.3. Den nya mjukvaran släpptes till registrerade utvecklare och beta-testare under fredagskvällen.

Och det handlar knappast om någon större uppdatering den här gången. Det enda som uppmärksammas är säkerhetsfixar, buggfixar och optimeringar.

Läs mer: Gratis Apple TV Plus i 6 månader om du har en Playstation 5

Det betyder att tvOS 15.3 i princip blir en identisk uppdatering med tidigare släppta tvOS 15.2 som även den bara hade buggfixar och mindre förändringar.

Det är inte fastställt när tvOS 15.3 kommer att släppas. Sannolikt handlar det om någon gång under januari eller februari månad.

Om du vill prova testversionen av tvOS 15.3 redan idag så kan du göra det via Apple Beta Software Program. Om du inte är registrerad beta-testare än så följer du instruktionerna på den sidan för att bli det.

Tänk bara på att det ofta finns buggar och annat otyg som kan ställa till det, så installera på egen risk och använd med försiktighet.

Läs mer: Alla Apple TV-modeller som stöder tvOS 15

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.