Far Cry 3 är gratis just nu – så laddar du ner

ubisoft far cry 3 vaas 2012

Just nu kan du skaffa Far Cry 3 helt gratis till PC. Allt som krävs är ett konto hos Ubisoft och att du använder Ubisoft Connect.

Far Cry 3 utvecklades av Ubisoft Montreal och släpptes redan 2012. Men trots att det spelet är nio år gammalt så har det mycket att erbjuda spelaren.

Läs mer: Horizon Zero Dawn är gratis på Playstation 4 och Playstation 5 – så får du spelet idag

I Far Cry 3 spelar du som Jason Brody som tillsammans med vänner hamnar i klorna på den riktigt otrevliga skurken Vaas och hans pirater.

När dina vänner kidnappas är det din uppgift att rädda dem. Du får en öppen spelvärld med tropiskt tema och en hel mängd vapen till ditt förfogande.

Eftersom spelet är så gammalt är datorkraven inte överdrivet höga. Här är de officiella kraven för att överhuvudtaget kunna starta spelet.

  • Operativsystem: Windows 7 eller senare
  • Processor: 2.66 GHz Intel Core 2 eller AMD Athlon 64 X2
  • RAM: 4GB eller mer
  • Grafikkort: 512MB VRAM, DirectX 9.0c och Shader Model 3 eller bättre
  • Hårddisk: 15GB ledigt utrymme

Att Far Cry 3 är gratis just nu är inte speciellt förvånande. Skurken Vaas har nämligen en hedersroll i en expansion till kommande Far Cry 6.

Spelet laddar du ner från Ubisofts webbsajt och du har fram till den 11 september på dig. Därefter är det fullpris som gäller igen.

Läs mer: Hyllade spelet Control är gratis på Epic Games Store (juni 2021)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.