Enola Holmes 2 kommer till Netflix (trailer)

enola holmes 2 netflix 2022 2

Äntligen är Enola Holmes tillbaka med Millie Bobby Brown i huvudrollen – och filmen trillar in på Netflix den 4 november.

Den nya trailern visar hur Millie flyr från polisen, startar sin egen detektivbyrå och gör allt för ett erkännande i skuggan av den stora, berömda Sherlock Holmes.

Berättelsen i Enola Holmes 2 är än så länge inte helt känd. Allt vi vet är att Enola har svårt för att hitta klienter när en okänd person ber henne om hjälp med att hitta hennes syster.

At last, I would be a detective in my own right, worthy of the Holmes name.

Enola Holmes

Enola Holmes spelas som nämnt av Millie Bobby Brown, sannolikt mest känd från den otroligt populära Netflix-serien Stranger Things.

Jason Momoa och Helena Bonham Carter i huvudroller

Andra kända namn som garanterat kommer att uppskattas är Jason Momoa som den store Sherlock Holmes. Det är dock inte klart hur mycket vi får se av Jason i filmen då filmen trots allt handlar om Millies karaktär.

En annan film med Jason Momoa och som kommer till Netflix under 2022 är Slumberland. Se en trailer och läs mer om den filmen här.

Helena Bonham Carter axlar rollen som Eudoria Holmes, matriarken i Holmes-familjen.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.