Eminem kommer till Fortnite i december

Eminem Fortnite 2023

En av världens mest kända rappare – Eminem – kommer till Fortnite. Han introducerades till det populära FPS-spelet som en del av den episka finalen till Chapter 4.

Evenemanget som avslutar Chapter 4 och ger oss den stora finalen heter ”The Big Bang”. Det är inte helt klart vad som kommer att hända, men allra minst förväntar vi oss en minikoncert med Eminem.

Lästips: Fortnite kräver Windows 11 eller 10 på PC

Tre nya utseenden och evenemangsstart 2 december

Det är klarlagt att Fortnite släpper tre nya utseenden som går att skaffa via den inbyggda butiken. Dessa så kallade ”skins” är Rap Boy, Slim Shady och Marshall Never More. Alla tre går att köpa från den 29 november.

Själva evenemanget drar igång några dagar senare, den 2 december klockan 20.00.

Den som är med under eventet som spelare får två ingame-fördelar. Den första är en laddningsskärm som heter ”The Big Bang” och den andra är en unik stil för Marshall Never More-skinet som ger Eminem glödande ögon.

Lästips: Spela Fortnite på iPhone & iPad med Geforce Now

Det här är Fortnite Chapter 4

Om du är en så kallad OG-spelare som var med från början, men missade Chapter 4 så har du verkligen gått miste om en stor dos nostalgi.

Chapter 4 handlade helt om att ta spelarna tillbaka till början. Till en tid när Fortnite var nytt och spännande. Och det har verkligen lyft spelet till helt nya rekordnivåer med många spelare som kommit tillbaka för att uppleva Fortnites enklare dagar.

Bland annat har spelarna kunnat lägga händerna på gamla, klassiska utseenden som tidigare tagits bort från butiken.

Dessutom återintroducerades några av de första kartorna från Fortnite. Det gav många gamla spelare en känsla av nostalgi medan nya spelare fick prova på hur det var i början av Fortnite.

Via GameInformer

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.