Cyberpunk 2077: Ultimate Edition släpps den 5 december

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition

Om du vill spela Cyberpunk 2077 med allt extramaterial som är släppt så ska du kolla närmare på ”Cyberpunk 2077: Ultimate Edition”. Det är ett komplett paket som inkluderar alla tidigare uppdateringar och expansionen Phantom Liberty.

Spelet släpps både digitalt via speltjänster som Steam och GOG, samt på skiva om du föredrar det. Den senare är framför allt för dig som har en Xbox Series X/S eller Playstation 5 med skivläsare.

Lästips: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty släpps den 26 september

Extra fördelar om du registrerar spelet

Om du skaffar Ultimate Edition-versionen och registrerar dig på ”My Rewards”-sidan hos Project Red så finns ytterligare några godbitar att hämta. Nämligen tidigare släppta fördelar som nya spelare normalt inte kan ta del av.

Nämnvärt är att den som redan har köpt Cyberpunk 2077 samt Phantom Liberty inte har något större att hämta i Ultimate Edition. Har du redan skaffat huvudspelet samt expansionen så är mitt råd att du skippare den nya versionen helt. Den är helt enkelt inte värd sina kronor då.

Har du inte köpt spelen än och inte vill vänta in den 5 december när Cyberpunk 2077: Ultimate Edition släpps så har Epic Games ett hyggligt erbjudande att slå till på. Du får huvudspelet och expansionen för 517 kronor. Normalt pris är 739 kronor, så du sparar 222 kronor. Räkna med att Ultimate Edition kostar en hel del mer än så.

Lästips: Säsong 2 av Cyberpunk Edgerunners blir inte av

Phantom Liberty

Ingen rabatt på Phantom Liberty under Black Week

Redan skaffat Cyberpunk 2077 och väntat på att Phantom Liberty ska gå ner under Black Week?

Då har vi dåliga nyheter. Det finns inget som talar för att expansionen blir billigare, varken under Black Week eller självaste Black Friday. Expansionen släpptes den 26 september och vi får nog räkna med att vänta in i mellandagarna eller kanske 2024 innan priset går ner.

Phantom Liberty är en fantastisk expansion som är väl värd sina 280 kronor som den kostar (speciellt tillsammans med den massiva förbättringen som uppdateringen till version 2.0 gav till Cyberpunk 2077).

Om du inte vet vad expansionen handlar om så får du här en liten vink:

“In Phantom Liberty, players once again take on the role of V, a cyberpunk for hire, as they embark on a mission to save the President of the New United States of America after her orbital shuttle is shot down over the deadliest district of Night City — Dogtown. What follows is a deep dive into an intricate story of espionage and political intrigue which connects the highest echelons of power with the brutal world of black-market mercenaries.”

Oklart vad Cyberpunk 2077 Ultimate Edition kostar

Trots att det bara är dagar kvar tills Cyberpunk 2077: Ultimate Edition släpps så saknas en mycket viktig pusselbit kring spelet, nämligen priset.

Med tanke på att huvudspel med expansionen kostar 739 i normalfallet så anar vi att Ultimate Edition blir märkbart dyrare. Ska vi gissa att du får betala närmare tusenlappen?

Vi uppdaterar artikeln när GOG och Epic Games har gått ut med priser i respektive spelbutik.

Via CD Project Red

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.