Spela Fortnite på iPhone & iPad med Geforce Now – nu kan du (2022)

fortnite logo 2020

Tack vare en ny version av Geforce Now så går det att spela Fortnite på din iPhone eller iPad igen. Allt du behöver är ett abonnemang på Geforce Now, ett konto hos EA för att köra Fortnite och så webbläsaren Safari.

Du behöver lite tur också. För att spela Fortnite med Geforce Now krävs att du skriver upp dig på en väntelista (åtminstone just nu) och att du får åtkomst till beta-versionen av Geforce Now för iOS och iPadOS.

Det är helt kostnadsfritt att spela Fortnite på din Apple-pryl. Spelet i sig är helt gratis och du behöver inte betalversionen av Geforce Now.

Läs mer: Nvidia Geforce Now begränsar FPS:en i populära spel

Apple förstörde för 116 miljoner Fortnite-spelare

När Apple kastade ut Fortnite stängde de dörren för 116 miljoner spelare. Av dessa spelade 73 miljoner endast på en iPhone eller iPad.

Det är oklart om Apple tänker försöka blockera Geforce Now i Safari för att stoppa Fortnite igen.

Eftersom Geforce Now fungerar i webbläsaren kan det var svårt för Apple att lyckas. Men samtidigt har företaget full kontroll över sitt ekosystem och även Safari. Så det vore inte omöjligt om de faktiskt lyckas.

Frågan är bara hur långt de är villiga att gå i sin strävan att trycka ner Epic Games. Och med det

Läs mer: Hur mycket kostar Geforce Now 2021?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.