Dawn of Ragnarok har läckt före lanseringen – nya expansionen till Assassin’s Creed Valhalla

assassins creed valhalla fight 2020

Dawn of Ragnarok är en hett efterlängtad och kommande expansion till Assassin’s Creed Valhalla. Och precis som namnet antyder så är det ett fornnordiskt tema som står i fokus.


Expansionen är planerad att släppas under 2022 och den 10 mars är tanken att du ska kunna ge dig ut på det nya, episka äventyret. Hela 40 timmars extra speltid ska Dawn of Ragnarok erbjuda vilket är grymt bra.

Läs mer: Assassin’s Creed Valhall blir mycket snabbare med ny uppdatering (v1.4.1)

Precis som tidigare spelar vi Eivor från berättelsen i Assassin’s Creed Valhalla. Tillsammans med nygamla karaktären Odin som också får en större roll i expansionen. Exakt hur återstår att se.

Spelvärlden kommer att sträcka sig övre de nio världar som är en del av den fornnordiska mytologin. Handlingen i berättelsen är att Eivor och Odin ser en framtidsblick av världens slut – ragnarök – och tillsammans måste hindra den för att överleva.


Läs mer: Bästa tipsen för Assassins Creed: Origins — allt du måste veta

En uppdatering som lägger grunden till Dawn of Ragnarok är version 1.4.1 som släpptes tidigare i december.

Med version 1.4.1 måste hela grundspelet installeras om på nytt för att arrangera om spelets data på ett sätt som ökar prestandan och optimerar inför kommande expansioner. Det är många gigabyte som måste laddas ner på nytt, men det omfattar tacksamt nog inte de två, befintliga expansionerna om du har dem.

Dawn of Ragnarok kommer att presenteras inom mycket kort och vi uppdaterar artikeln snarast det finns mer information.