Cyberpunk 2077 version 1.2 försenas – släpps i mitten på mars

cyberpunk 2077 illustration 2021

CD Projekt Red meddelar att Cyberpunk 2077 inte får sin efterlängtade uppdatering till version 1.2 i februari som planerat. Istället skjuts uppdateringen lite på framtiden – till mitten på mars som det ser ut idag.

  • Hackerattack gjorde att spelstudion förlorade tid
  • Version 1.2 är större än alla andra uppdateringar
  • CD Projekt Red tvingades återställa interna system

Uppdateringen till version 1.2 för Cyberpunk 2077 är den andra av två stora fixar som utlovats av CD Projekt Red. Den första släpptes redan i januari, med löfte om att den andra skulle lanseringas i februari.

Enligt CD Projekt Red beror förseningen på den hackerattack som gjorde att källkoden till Cyberpunk 2077, The Witcher 3 och fler spel läckte ut.

Spelstudion påbörjade omedelbart processen med att återställa systemen och avkryptera data för att påbörja arbetet på nytt. Men det förlorades mycket tid och det har påverkat lanseringsfönstret för kommande uppdateringar.

We’ve been working on numerous overall quality improvements and fixes, and we still have work to do to make sure that’s what you get.

CD Projekt Red

En annan anledning till varför uppdateringen försenas är att version 1.2 är nämnvärt större än alla tidigare uppdateringar till Cyberpunk 2077.

Det finns idag inget exakt datum för när uppdateringen kan släppas. Det närmaste vi känner till är runt mitten på mars.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.