Billigast iPhone XS Max – här är butikerna & mobiloperatörerna

apple-iphone-xs-max

Apple iPhone XS Max är en av de absolut dyraste mobiltelefonerna på marknaden. Men vi vet vart du kan köpa den billigast – både med och utan abonnemang.


När iPhone XS Max släpptes var det många som höjde ett ögonbryn över den skyhöga prislappen. Tidigare var en telefon för mer än 10 000 kronor något extraordinärt. Idag är det i det närmaste normalt på marknaden.

Inte minst med Apples nya telefoner där billigaste varianten – iPhone XR – börjar på cirka 9 500 kronor. Och den dyraste, iPhone XS Max med 512GB lagringsutrymme, landar på runt 18 500 kronor.

Med så höga priser är det viktigt att du inte köper från fel butik eller mobiloperatör. Se till att få maximalt för pengarna; oavsett om du köper kontant eller binder dig till ett abonnemang.

Billigast iPhone XS Max (64GB) med abonnemang

 1. iPhone XS Max hos Tre
  699 kronor i månaden, 25 GB. Köp här!
 2. iPhone XS Max hos Comviq
  659 kronor i månaden, 10 GB. Köp här!
 3. iPhone XS Max hos Halebop
  769 kronor i månaden, 8 GB. Köp här!
 4. iPhone XS Max hos Telia
  829 kronor i månaden, 6 GB. Köp här!
 5. iPhone XS Max hos Tele2
  831 kronor i månaden, 8 GB. Köp här!
 6. iPhone XS Max hos Telenor
  839 kronor i månaden, 8 GB. Köp här!

apple-iphones-2018-xr-xs-maxBilligast iPhone XS Max (64GB)utan abonnemang

Är du inte intresserad av att köpa din nya iPhone XS Max via någon av mobiloperatörerna? Det går givetvis lika bra att köpa från en vanlig butik, utan ett tillhörande abonnemang.


Priserna skiljer sig inte speciellt mycket från butik till butik. Åtminstone inte hos de större, mer erkända butikerna. Här är några av de som säljer iPhone XS Max (64GB) under 14 000 kronor.

De senaste priserna hittar du hos Prisjakt. Prisjämförelsesajten visar hur priserna ändrar sig och ger dig en bättre möjlighet att välja rätt butik med bäst pris.

Produkter från Apple ändras normalt inte speciellt mycket från introduktionspriset. Tänk dock på att samtliga priser och länkar ovan tog vid tillfället när artikeln skrevs. Rådande priser kan ha ändrats när du läser detta.

Mer om iPhone XS Max

Apple iPhone XS Max är flaggskeppsmodellen som släpptes 2018. Den har en 6,5-tums OLED-skärm med True Tone-teknik och HDR-stöd. Den använder en nyutvecklad, prestandaförbättrad A12 Bionic-processor och dubbla bakre kameror.

Batteritiden är upp till 25 timmar och telefonen är IP68-certifierad, vilket betyder att den är vattentät. Lagringsutrymmet är 64GB, 256GB eller 512GB beroende på vilken variant du väljer.

Även om iPhone XS Max är den kraftfullaste toppmodellen idag så är den inte ett givet köp. Billigare iPhone XS och iPhone XR är utmärkta alternativ, och du kommer riktigt långt med mycket billigare iPhone 8 och iPhone 8 Plus.