Assassin’s Creed Origins uppdateras med 60fps på Xbox Series X & Playstation 5

Uppdatering för de senaste spelkonsolerna, men ingen förbättrad grafik den här gången

Assassins Creed Origins

Assassin’s Creed Origins får en ny, välkommen uppdatering som ger åtminstone begränsat next-gen-stöd på Playstation 5 och Xbox Series X/S.

Nej, det handlar tyvärr inte om uppgraderad grafik. Däremot får vi äntligen stöd för 60fps vilket är en välkommen förbättring mot de ryckiga 30fps som Origins uppvisat tidigare.

Läs mer: Bästa tipsen för Assassins Creed: Origins — allt du måste veta

När uppdateringen släpps (vid ett ännu okänt datum) så kan du förvänta dig en mjukare och behagligare upplevelse i Assassin’s Creed Origins. Precis som med Odyssey tidigare.

Även Assassin’s Creed Valhalla, den senaste titeln i serien, har uppdaterats för next-gen-konsolerna. Det här spelet är dock anpassat för Playstation 5 och Xbox Series X/S från start, så det är bättre optimerat för de senaste spelkonsolerna.

Läs mer: Assassins Creed Origins storsäljer – krossar föregångaren Syndicate

Vi kan räkna med att uppdateringen släpps någon gång under 2022. Ett perfekt tillfälle att hoppa tillbaka till det antika Egypten och uppleva hur allt började för lönnmördargillet.

Om du har Assassin’s Creed Odyssey så har det spelet redan fått sin uppdatering för 60fps, så det är bara att hoppa in och röja när du tröttnat på exempelvis Valhalla.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.