Assassin’s Creed Odyssey är gratis den 16 till 20 december

Men när tiden är slut får du ta fram plånboken

assassins creed odyssey

Under en begränsad tid kan du spela Assassin’s Creed Odyssey helt gratis. När perioden är över och du måste köpa spelet så följer sparfilen med så att du inte förlorar några framsteg.

Assassin’s Creed Odyssey släpptes 2018 och är ett av de nyare spelen i serien. Du har en stor och öppen spelvärld med mängder av sidouppdrag, småhändelser och intressanta platser att undersöka.

Läs mer: Bästa tipsen för Assassins Creed: Origins — allt du måste veta

Utspelar sig i det antika grekland

Berättelsen utspelar sig i det antika grekland och du axlar rollen som legosoldaten Kassandra. I din roll tar du dig an allt från mytomspunna varelser till vanliga människor i ett långt och spännande äventyr.

Styr vilka faktioner som ska vinna i de pågående slagen i spelvärlden, kontroller din omgivning och klättra högre än i något tidigare spel i Assassin’s Creed-serien. Odyssey är i sanning ett episkt äventyr.

Choose your fate in Assassin’s Creed Odyssey. From outcast to living legend, embark on an odyssey to uncover the secrets of your past and change the fate of Ancient Greece.

Och nu när vi har varit uppe vid molnen så är det dags att komma ner på jorden igen. För Assassin’s Creed Odyssey är inte helt kostnadsfri att spela hur länge som helst.

Mellan den 16 december och 20 december kan du prova Assassin’s Creed Odyssey gratis, men därefter måste du ta fram plånboken. Antingen köper du spelet löst via exempelvis Ubisoft, eller så abonnerar du på Ubisoft+ där spelet ingår.

Läs mer: Assassins Creed: Origins körs i full 4K-upplösning med Xbox One X

75% rabatt på Assassin’s Creed Odyssey via Ubisoft Store

I skrivande stund kostar standardversionen av Assassin’s Creed Odyssey endast 149,75 kronor via Ubisoft Store.

Det är ett föredömligt lågt pris, men det går att hitta ännu billigare via Kinguin där priset just nu är runt hundralappen. Dock vill vi mena att det är säkrare att köpa via Ubisoft.

Här är de officiella priserna den 15 december 2021 på Ubisoft Store:

  • Assassin’s Creed Odyssey Standard Edition: 149,75 kronor
  • Assassin’s Creed Odyssey Deluxe Edition: 187,25 kronor
  • Assassin’s Creed Odyssey Gold Edition: 249,75 kronor
  • Assassin’s Creed Odyssey Ultimate Edition: 287,25 kronor

Om du vill abonnera på spelen så kostar det 149 kronor per månad med Ubisoft+ istället.

Normalpriserna är helt galet höga och sträcker sig mellan 499 kronor och 1 149 kronor. Köp ALDRIG spel från Ubisoft till normalpriserna.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.