Apple uppdaterar iPhone, iPad, Apple TV & Apple Watch – bara bugg- och säkerhetsfixar (maj 2020)

Apple Logo

Apple har släppt fyra uppdateringar som alla fokuserar helt på buggfixar och säkerhetsfixar. Det är till iPhone, iPad, Apple TV och Apple Watch – och du bör installera uppdateringarna snarast.

Uppdateringarna som Apple släppte är iOS 13.5.1, iPadOS 13.5.1, tvOS 13.4.6 och watchOS 6.2.6.

De bjuder på en rad bugg- och säkerhetsfixar som med lite tur reder upp i den röra som tidigare versioner ställt till med.

Apple har valt att inte avslöja några detaljer om uppdateringarna. Eftersom det bara är fixar är det inte heller speciellt konstigt.

En tänkbar anledning till uppdateringen för iOS är att Apple vill täppa säkerhetshål som kan nyttjas av så kallade jailbreak-verktyg som unc0ver. Huruvida så är fallet är inte klart idag.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.