Andra säsongen av The Last of Us har premiär 2025

The Last of Us

Hoppades du på att andra säsongen av The Last of Us skulle ha premiär redan 2024? Då har vi tråkiga nyheter, för HBO har bekräftat att det dröjer hela vägen in i 2025 innan vi får återse Joel och Ellie.

Den första säsongen av The Last of Us fick mestadels positiv kritik och rejält med ros, inte minst för skådespelarnas insatser i serien. Andra säsongen tar handlingen från The Last of Us Part 2 vilket bland annat ger oss den nya huvudkaraktären Abby.

Just Abby har länge varit en kontroversiell karaktär som många starkt ogillat. Hon får en hel del skärmtid i The Last of Us Part 2 vilket betyder att hon troligtvis tar upp en hel del avsnitt i serien – och frågan är hur fansen reagerar på serien.

Vem som spelar Abby är inte avslöjat i skrivande stund. Det pratas om att Kaitlyn Dever är en huvudkandidat. Hon är mest känd för sina roller i filmen No One Will Save You (Brynn) och serien Last Man Standing (Eve Baxter).

Huvudberättelsen i spelet är att Abby är ute efter hämnd. Någon har mördat hennes pappa och i sökandet stöter hon på Joel och Ellie. Därifrån tar spelet fart på allvar med en våldsam konfrontation på olika nivåer mellan flera olika fallanger i spelet. Gissa om det är som upplagt för en grym tv-serie!

Om du inte har spelat The Last of Us-spelen så har du verkligen missat en riktigt schysst spelupplevelse. Originalspelet har uppgraderats för PS5 och en ny, Remastered-version av tvåan släpps tidigt 2024.

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.