AirPods 3 är redo att släppas – andra halvan på 2021

airpods 3 leaked gizmochina
Källa: Gizmochina

Apple AirPods 3 är redo att släppas enligt en ny rapport från kända superläckaren Kang. Och det finns en stor anledning att lita på uppgifterna.

Kang har en fenomenal träffsäkerhet när hen rapporterar om kommande prylar från Apple. Av 134 påståenden så har Kang rätt i 98 procent av fallen.

Lästips: 12 saker du måste veta om AirPods Max – innan du köper hörlurarna

Det betyder att när hen säger att AirPods 3 är redo att släppas så är det med nästan hundra procent säkerhet korrekt. Åtminstone har vi stora förhoppningar om det.

Vi vet att Apple planerar ett evenemang senare i mars och att vi kan få se både bluetooth-spåraren AirTags och nya hörlurar i AirPods-serien.

Andra generationens AirPods släpptes i mars 2019 och står närmaste i tur att få en ny modell.

I rapporten skriver Kang att ”AirPods 3 förväntas göra debut under 2021 års andra hälft och potentiellt under ett evenemang i mars”.

Designen lånar element från AirPods Pro, exempelvis den kortare ”pinnen”. Däremot verkar inte hörlurarna få silikonplupparna som går in i öronen, utan samma hårda skal som AirPods och AirPods 2.

Lästips: Första bilderna på AirPods 3 är här

AirPods Max har inte varit på marknaden speciellt länge och lär inte få en Lite-variant än på ett tag. Sen tidigare har det ryktats att AirPods Pro kan få en efterföljare i april, men det återstår givetvis att se..

Andra detaljer från Kang hintar om en ny iPad Pro i två storlekar.

Enligt uppgift har den mindre 11-tumsmodellen historiskt sålt bättre, men det ska ha svängt det senaste året till fördel för 12.9-tumsmodellen.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.