Första bilderna på AirPods 3 är här

airpods 3 lackt bild 2020 52audio genomskarning

Första bilderna på AirPods 3 kan vara läckta på internet. Det är kinesiska webbsajten 52audio som säger sig ha fått tag på bilder som avslöjar den nya designen.

  • Ingen brusreducering i AirPods 3
  • Stjälken har blivit mindre, men är fortfarande tryckkänslig
  • Kan väckas med röstkommando till Siri
  • Lästips:

Enligt bilderna från 52audio har AirPods 3 blivit både större och rundare i sitt utseende. Stjälkarna som sticker ner från själva lurarna har blivit kortare och överlag påminner AirPods 3 mer om AirPods Pro än någonsin.

Tack vare den kortare stjälken så ska även laddningsetuit ha förändrats. Enligt uppgift har storleken minskat eftersom AirPods 3 inte tar lika mycket plats som tidigare. Även formen har ändrats då etuit ska ha en mer tefyrkantig form.

Vad som går att utläsa från de senaste uppgifterna om AirPods 3 så finns inte aktiv brusreducering med i bilden. Det är helt enligt tidigare rykten, men så klart en tråkig nyhet.

Vad de däremot kan ha är Apple H1-kretsen precis som tidigare och ha stöd för uppvaknande med digitala assistenten Siri.

Notera att allt ovan ska tas med en stor nypa salt. Inte minst bilderna som 52audio presenterar på sin webbsajt. Tills Apple har visat de nya modellerna är alla detaljer uppe i luften och kan ändras när som helst.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.